Järjestäjästä

Tapahtumat järjestää ProAgria Tapahtumat Oy, joka on vuonna 2020 perustettu ProAgria keskusten ja liiton omistama yhtiö, johon on keskitetty ProAgrioiden järjestämät tapahtumat. Yhtiöön sulautuu myös FKS-Tapahtumat Oy, joka on vuodesta 2007 vastannut Keski-Suomen  ja ProAgria Farman näyttelytoiminnasta.

Tapahtumat

Wemmi – Ween maan wiljaa: leppoisa ja rento markkinatapahtuma, jolla on pitkät perinteet Jyväskylän syksyssä. Syysmarkkinoille tullaan ostoksille, syömään ja viihtymään. Tarjolla on kattavasti syksyn satoa järvistä, pelloilta ja puutarhoista sekä kotimaisia käsitöitä. Tapahtumaan kuuluu monipuolinen ja runsas ravintola- ja kahvilatarjonta. Tapahtumaa on järjestetty vuosittain vuodesta 1994 alkaen.

Wemmi-kevätmarkkinat: keväällä nostetaan esille erityisesti luomu- ja lähiruoka sekä kotimaisten pienyrittäjien käsityöt. Samalla tarjotaan vinkkejä esimerkiksi kevään ja kesän juhlien tarjoiluihin ja lahjoihin.

Metsämme: messu-ja koulutustapahtuma metsänomistajille. Laadukkaan ja monipuolisen koulutuspaketin lisäksi näyttelyosastoilla pääsee syventymään metsän hoitoon, metsän hyötykäyttöön sekä alaan liittyviin tuotteisiin ja palveluihin.

Retkelle: tapahtuma kaikille retkeilystä ja luonnosta kiinnostuneille. Messuilla korostetaan luontoon lähtemisen helppoutta ja tapahtumassa kohtaavat retkeilijät ja luontomatkailusta kiinnostuneet kokemustasosta riippumatta.

KoneAgria:  maatalouden ja maaseudun ammattilaisten maatalouskoneiden ja tarvikkeiden erikoisnäyttely. Tapahtuman historia juontaa 1980-luvulle asti.