Järjestäjästä

FKS-Tapahtumat Oy on perustettu vuonna 2007 vastaamaan ProAgria Keski-Suomen ja ProAgria Farman tapahtumatoiminnasta. Yhtiön vakituisilla työntekijöillä on yhteensä noin 40 vuoden kokemus tapahtumien järjestämisestä. Tällä hetkellä FKS-Tapahtumat järjestää viittä suurta messu- ja markkinatapahtumaa.

Tapahtumat

KoneAgria: vuorovuosin Jyväskylässä ja Tampereella järjestettävä maatalouden ja maaseudun ammattilaisten maatalouskoneiden ja tarvikkeiden erikoisnäyttely. Tapahtuman historia juontaa 1980-luvulle asti.

Wemmi – Ween maan wiljaa: leppoisa ja rento markkinatapahtuma, jolla on pitkät perinteet Jyväskylän syksyssä. Syysmarkkinoille tullaan ostoksille, syömään ja viihtymään. Tarjolla on kattavasti syksyn satoa järvistä, pelloilta ja puutarhoista sekä kotimaisia käsitöitä. Tapahtumaan kuuluu monipuolinen ja runsas ravintola- ja kahvilatarjonta. Tapahtumaa on järjestetty vuosittain vuodesta 1994 alkaen.

Wemmi-kevätmarkkinat: keväällä nostetaan esille erityisesti luomu- ja lähiruoka sekä kotimaisten pienyrittäjien käsityöt. Samalla tarjotaan vinkkejä esimerkiksi kevään ja kesän juhlien tarjoiluihin ja lahjoihin.

Metsämme: messu-ja koulutustapahtuma metsänomistajille. Laadukkaan ja monipuolisen koulutuspaketin lisäksi näyttelyosastoilla pääsee syventymään metsän hoitoon, metsän hyötykäyttöön sekä alaan liittyviin tuotteisiin ja palveluihin.

Retkelle: tapahtuma kaikille retkeilystä ja luonnosta kiinnostuneille. Messuilla korostetaan luontoon lähtemisen helppoutta ja tapahtumassa kohtaavat retkeilijät ja luontomatkailusta kiinnostuneet kokemustasosta riippumatta.

Järvipäivät: tapahtumakokonaisuus, jonka tavoitteena on herättää keskustelua vesistöjemme tilasta ja lisätä järviluonnon arvostusta.

Pienpaahtimomessut: pienpaahtimoiden omat messut, joissa huomio keskittyy paahtimon arkeen ja huolella tehtyyn kahviin. Messuilla pääroolissa on ympäri maapalloa tuleva raakakahvi, sen paahtaminen ja paahdon myötä tulevat eri makuvivahteet. Paahtajat esittelevät kättensä jälkeä ja ammattitaitoansa ensisijaisesti niille, jotka päättävät minkälaista kahvia suomalaiset juovat. Tapahtuma tarjoaa paljon myös kuluttajille, jotka ovat kiinnostuneita hyvästä kahvista.