Ohjeet näytteilleasettajille

Paikkamyynti:

Anne Sulander
043 826 9718
anne (ät) retkipaikka.fi

Lisätietoja:

Niina Lampinen, tapahtumatuottaja
043 826 7291
niina.lampinen (ät)proagria.fi

Paikkahinnat

Rekisteröitymismaksu 100 €/yritys
Paikkavuokra 60 €/m2
Minimiveloitus 4 m2 mukaan
Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Paikkavuokrat eivät sisällä rakenteita tai kalusteita.

 Osallistumisehdot | Jyväskylän Paviljongin yleisohjeet

Aikataulut

Rakentaminen

pe 24.4.2020 klo 12–21
la 25.4.2020 klo 7–10
su 26.4.2020 klo 8-10 (huoltoaika)

Avoinna yleisölle

la 25.4.2020 klo 10–17
su 26.4.2020 klo 10–16

Purkaminen

su 26.4.2020 klo 16–20

Rakentamis-, huolto- ja purkuaikoina on käytössä Lutakonaukion sisäänkäynti. Huoltoaikana lauantaina ja sunnuntaina klo 9-10 myyjät pääsevät sisään myös Uno Savolan kadun sisäänkäynnistä esittämällä näytteilleasettajakortin.

Mahdollisista lisärakentamisajoista ja kuljetusta odottamaan jäävistä tavaraoista on sovittava ennakkoon Paviljongin hallimestarin kanssa: hallimestari (a) jklpaviljonki.fi tai puhelin 014 334 0025.

Markkinoidaan yhdessä

Onnistunut tapahtuma syntyy järjestäjän ja näytteilleasettajien yhteistyöllä. Some mahdollistaa kävijöiden tavoittamisen helposti. Kokosimme muutamia vinkkejä Markkinointi-sivullemme.

Kartta

Tästä löydät koko messualueen paikkakartan 2019.

 

Turvaohjeet

  • Huomioi osastorakenteissa turvallisuus. Jos et ole varma rakenteiden turvallisuudesta ja soveltuvuudesta sisätiloihin, ota yhteyttä järjestäjään.
  • Jos osastollenne tulee kattorakenteita, huomioi ylimääräisen palosammuttimen tarve. Ota ennakkoon yhteyttä järjestäjään.
  • Kaasupallojen jakaminen osastoille ei ole sallittua. Ilmapallojen osalta pyydä lisätietoja järjestäjältä.
  • Materiaalien (trukkilavat, pahvilaatikot jne.) varastointi osaston ulkopuolella ei ole turvallisuussyistä sallittua.
  • Tutustu tarkemmin Yleisiin osallistumisehtoihin  sekä Paviljongin yleisohjeisiin.

Ilmoitus elintarvikeiden myynnistä

Elintarvikemyyntiä koskeva ohjeistus

”Elintarvikealan toimijan on tiedotettava elintarvikkeen myynnistä ja muusta käsittelystä liikkuvassa elintarvikehuoneistossa (ilmoitetussa tai aiemmin hyväksytyssä) niiden kuntien valvontaviranomaisille, joiden alueella toimintaa harjoitetaan. Kun toimija on tehnyt ilmoituksen valvontaviranomaiselle, hän voi harjoittaa ilmoituksen mukaista toimintaa myyntialueella. Tiedon on oltava viranomaisella viimeistään neljä arkipäivää ennen ilmoitetun toiminnan aloittamista.”

Ilmoituslomake löytyy Jyväskylän kaupungin sivuilta.

Majoitus

Varaa majoitus ajoissa!

Löydät tietoa majoitusvaihtoehdoista Jyväskylän kaupungin sivuilta.